stiri Braila – debraila.ro

O imagine surprinsa in Brailita a devenit VIRALA | „Desi nu e un politist, spune mai mult decat 1000 de cuvinte”

Un brailean a postat recent pe o retea de socializare o fotografie realizata in apropierea Scolii Generale nr. 21 din cartierul Brailita, in care apare o autospeciala de salubritate, devenind virala si adunand sute de comentarii.

Nu e vorba de o autoutilitara care lasa in urma o imensa dara de fum, ca in trecut, ci de una de spatele careia statea „agatat” un <<politist comunitar>>. In fapt, era un muncitor al uneia dintre firmele de salubritate imbracat cu o geaca a Politiei Comunitare Braila.

Cert este ca geaca nu face parte din dotarea actuala a institutiei, intrucat, de aproape opt ani, Politia Comunitara s-a transformat in Politia Locala.

Majoritatea internautilor, pornind de la fotografie, au criticat Politia Locala, ironizandu-i pe angajatii institutiei din subordinea Consiliului Local Municipal. Trebuie precizat faptul ca unele dintre comentarii nu pot fi publicate din cauza cuvintelor licentioase folosite.

„Aici le este locul” / „Desi nu e un politist, imaginea asta spune mai mult decat 1000 de cuvinte” / „Asa arata un politist local cand lucreaza sub acoperire” / „Aprinde girofaru sau da drumul la fum” / „Sincer, eu nu vad o mare diferenta intre nenea asta si aia de la Politia Locala”, sunt doar cateva dintre comentariile care au „inundat” internetul.

Comentarii