stiri Braila – debraila.ro

O braileanca isi cauta fiul | „Nu este de gasit. Sunt o mama trista si disperata” | Politia l-a dat in urmarire

In dimineata zilei de 2 octombrie, politistii braileni au fost sesizati cu privire la disparitia unui barbat de 34 de ani, care locuieste in cartierul Chercea.

Tatal lui Alin Marian Rott le-a spus oamenilor legii ca nu mai stie nimic de fiul sau inca de pe 22 septembrie. Totodata, mama barbatului a publicat pe retelele de socializare un mesaj prin care cere ajutorul internautilor.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, se pare ca Alin Marian Rott a plecat de acasa pe 22 septembrie, luandu-si mai multe obiecte vestimentare si bunuri personale, pe care le-a indesat intr-un rucsac rosu.

Semnalmente: inaltime 170 cm, aproximativ 65 kg, constitutie atletica, par negru, tuns scurt, ochi negri;

„Va rog frumos daca cineva a vazut acest baiat sa anunte urgent Politie. Sunt mama lui si nu este de gasit de 10 zilei. Multumesc tuturor. Sunt o mama trista si disperata”, se arata in mesajul postat de mama disparutului.

Pentru Alin Marian Rott s-a solicitat urmarirea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla barbatului sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii