stiri Braila – debraila.ro

O braileanca isi cauta cei doi copii de 9 si 11 ani | Politistii i-au dat in urmarire la nivel national

Doi frati minori au disparut de doua zile, mama lor alertand Politia. Oamenii legii au cerut cautarea la nivel national a copiilor.

Pe 19 martie, in jurul orei 18:30, o braileanca de 36 de ani a sesizat la Inspectoratul de Politie Judetean disparitia, din ziua anterioara, la ora 12:00, a fiilor sai, Ivanovici Mihai-Ionut-Luis si Ivanovici Florin-Nicolae, cu varste de 9 si 11 ani, care au plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu au mai revenit.

Potrivit unor surse, nu este pentru prima oara cand fratii Ivanovici au plecat de acasa. Se pare ca cei doi obisnuiesc sa cerseasca.

Semnalmente Ivanovici Mihai-Ionut-Luis: inaltime 120 de cm, aproximativ 30 de kg, constitutie slaba, parul saten, tuns scurt, ochii caaprui, nu prezinta semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: blug de culoare inchisa, geaca de fas, de culoare inchisa, adidasi de culoare inchisa cu dungi albe.

Semnalmente Ivanovici Florin-Nicolae: inaltime 110 cm, aproximativ 50 de kg, constitutie solida, parul saten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice in partea superioara dreapta a fruntii.

Imbracaminte si incaltaminte: blug de culoare inchisa, geaca de fas de culoare albastru deschis, camasa de culoare alba si adidasi de culoare neagra cu dunga alba.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla cei doi minori sunt rugate sa apeleze 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii