stiri Braila – debraila.ro

Nu te juca cu siguranța familie tale folosind soluții improprii de curățare a coșului de fum

Pe lângă gama variată de soluții de încălzire alternativă, disponibilă din stocul propriu, specialiștii de la Pefoc îți pun la dispoziție și un întreg univers al accesoriilor potrivite pentru întreținerea corectă al oricărui tip de semineu pe lemne sau coș de fum, menite să-ți asigure cele mai bune condiții de funcționare și utilizare în deplină siguranță și control. Astfel, un om responsabil este conștient de importanța echipamentelor sau accesoriilor dedicate special mentenanței corespunzătoare sursei termice de care dispune sau pentru siguranța funcționării fără riscuri a focarului sau coșului de fum, în condiții perfect echilibrate între cost și calitatea livrată.  

Deși la o primă vedere, discuția despre alegerea accesoriilor potrivite nu pare atât de serioasă, cu timpul, vei putea sesiza cu ușurință că utilizarea constantă a soluțiilor de întreținere dedicate, va avea un aport semnificativ în conservarea în condiții ideale pentru fiecare șemineu sau cos de fum în parte. Utile și extrem de practice, soluțiile de mentenanță din oferta Pefoc, cuprind instrumente pentru aprins focul, precum: tablete, pastile inflamabile, cuburi sau soluții speciale, dar și diferite concentrate, prafuri, pudre, sprayuri și soluții pentru curățarea incintei focarului și a hornului de evacuare a fumului, ideale pentru îndepărtarea depunerilor de gudron și/sau funingine. 

Iar dacă ai nevoie de un kit de curățare complet pentru un coș de fum sau focar semineu curățat la nivel profesional, Pefoc.ro îți propune o trusă completă, care vine cu o serie de ustensile utile operațiunii de curățare a coșului de fum. Aceasta conține diferite tipuri de perie de coșar (din sârmă, plastic sau lanț), precum și tije pentru un acces simplu la hornul tău. În plus, toate aceste ustensile pentru curățarea mecanică de gudron și funingine a coșurilor de șeminee, centrale, sobe sau cuptoare, beneficiază de un preț mai mult decât competitiv, în raport cu beneficiile aduse.

De asemenea, în oferta profesioniștilor cu sediul central la Sibiu, ai la dispoziție și o gamă completă de accesorii sobe și șeminee, tot felul de ustensile pentru manipularea, depozitarea și transportul lemnului și a altor combustibili (suporți de ustensile, mănuși antitermice, coșuri de lemne, aspiratoare de cenușă etc.). Pe lângă acestea, amintim și tipurile de consumabile principale, fără de care un șemineu nu ar funcționa la parametri maximi de siguranță și confort, dintre care le amintim doar pe cele mai importante: sticla de șemineu, banda termorezistentă de etanșare a ușii, grătarele din fontă sau plăcile de vermiculită. Toate produsele din oferta profesioniștilor de la Pefoc, beneficiază de garanție și respectă cu strictețe, normele europene în materie de calitate și eficiență la utilizare. 

Nu puteam să omitem și componentele de racord și tubulatură de admisie, elementele de admisie pentru aer și cele necesare pentru hornul de fum și suporții de focare. Cu timpul, vei vedea că accesorile specializate nu sunt doar un simplu moft și că, folosindu-le corespunzător, vor ajunge să-ți mărească semnificativ durata de viață a sobei sau a șemineului tău pe lemne, în cele mai bune condiții de funcționare.

Trebuie sa fii conștient că un coș de fum necurățat, poate reprezenta un pericol imens, așa că, nu te juca cu siguranța căminului și familie tale, și folosește cu încredere produsele puse la dispoziție de o echipă de profesioniști cu experiență dovedită prin mii de proiecte livrate cu succes, membri recunoscuți printre liderii din acest domeniu fascinant al termicelor alternative.

Comentarii