stiri Braila – debraila.ro

Nu a mai suportat ARESTUL LA DOMICILIU | Un dealer de etnobotanice a fost gasit intr-un taxi pe strada Plevna, baut si cu un cutit in sacosa

Un brailean de 28 de ani, cercetat intr-un dosar de trafic de droguria fost depistat de politistii in timp ce incalca masura preventiva a arestului la domiciliu. Mai exact, Ionut Alexandru Dragomir, care, in urma cu ani buni, a fost implicat in diferite conflicte violente din lumea interlopa, a fost gasit de oamenii legii intr-un taxi.

Sambata, 1 septembrie, politistii au efectuat un control la domiciliul tanarului fata de care Tribunalul Prahova a dispus, la data de 28 august, prelungirea arestului la domiciliu, constatand ca barbatul nu se afla acasa.

Oamenii legii au procedat la contactarea sa telefonica, in mod repetat, pana cand Dragomir a raspuns, spunand ca se simte rau, motiv pentru care a parasit domiciliul si s-a dus la o farmacie.

Tanarul a refuzat insa sa precizeze unde anume se afla.

In urma cautarilor, politistii l-au depistat intr-un taxi, pe strada Plevna, in timp ce revenea catre domiciliu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In dreptul scaunului dreapta fata din taxi, ocupat anterior de catre dealerul de etnobotanice, pe podea, a fost identificat un cutit intr-o sacosa, care i-ar fi apartinut.

Totodata, din verificarile efectuate a rezultat faptul ca braileanul a indus in eroare organele de politie cu privire la motivul pentru care a parasit locuinta.

Dupa finalizarea cercetarilor, Ionut Alexandru Dragomir a fost transportat in vederea reintroducerii in domiciliu, politistii sesizand instanta de judecata cu privire la evenimentul produs si solicitand inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive.

In cauza a fost intocmit si dosar penal pentru port fara drept de obiecte periculoase.

In urma cu trei luni, braileanul a fost retinut, alaturi de alte noua persoane, de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiesti, grupul infractional fiind acuzat de trafic de droguri de risc, detinere de droguri de risc, pentru consumul propriu, fara drept si efectuarea, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Comentarii