stiri Braila – debraila.ro

NOAPTEA MINTII | Jandarmeria Braila tine la secret varsta noului purtator de cuvant | Ajutati-ne! Cati ani ii dati Geaninei Iconaru?

Inspectoratul de Jandarmi Judetean are, incepand cu data de 5 noiembrie, un nou purtator de cuvant, in persoana plutonierului Geanina Iconaru.

Intr-un comunicat de presa remis joi, 8 noiembrie, IJJ a precizat faptul ca Iconaru activeaza in cadrul institutiei din anul 2016, fiind absolventa a Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice, fara sa mentioneze universitatea.

Incercand sa aflam varsta noului purtator de cuvant, dar si alte detalii – printre care functia ocupata anterior numirii, pentru a creiona un portret complet pe care sa il prezentam cititorilor, am transmis o solicitare Jandarmeriei, la care am primit un raspuns naucitor.

Pe langa cateva virgule care nu isi aveau rostul, IJJ ne-a comunicat faptul ca varsta Geaninei Iconaru nu face parte din aspectele aprobate spre informare. La fel si functia ocupata anterior sau denumirea univeristatii absolvite.

Pentru a afla cati ani are plutonierul Iconaru trebuie sa mai asteptam cateva zile, cand va avea loc o conferinta de presa.

Potrivit unor informatii pe surse, sotul noului purtator de cuvant lucreaza tot in cadrul Jandarmeriei Braila.

Comentarii