stiri Braila – debraila.ro

Nistor (UNPR), despre demisia lui Oprea: „A facut un pas in spate ca sa aiba timpul si linistea necesara pentru a-si dovedi nevinovatia”

Deputatul Marioara Nistor, liderul progresistilor braileni, a comentat pentru PSNews.ro decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la sefia UNPR, precizand ca fostul ministru a renuntat la fotoliul de presedinte pentru a proteja partidul „de eventualele atacuri electorale”.

„Personal, regret aceasta demisie, insa respect decizia domnului Oprea. Stiu ca a facut acest lucru pentru a proteja partidul de eventualele atacuri electorale, insa avem nevoie de experienta domniei sale si ma bucur ca va ramâne in echipa unita a UNPR-ului. Domnul Oprea a facut un pas in spate ca sa aiba timpul si linistea necesara pentru a-si dovedi nevinovatia”, a spus parlamentarul.

Oprea a fost pus sub urmarire penala, procurorii DNA acuzandu-l ca a fost de acord ca din bugetul serviciului secret al Ministerului de Interne sa fie cumparat un autoturism de lux, pe l-a folosit exclusiv.

Comentarii