stiri Braila – debraila.ro

NESIMTIRE | Prefectul, mesaj pentru braileni: „Trebuie sa respectam regulile si sa ne conformam in mod voluntar!”

Prefectul Nicusor Ciocan (USR), care, duminica, a fost surprins fara masca in biroul sau, in timpul unei intalniri oficiale, le transmite brailenilor sa respecte masurile anti-pandemie, facand, totodata, referire la protestele din ultimele zile.

In prima reactie dupa protestele impotriva restrictiilor adoptate de Guvernul Florin Citu, Ciocan nu spune nimic despre faptul ca a incalcat masura obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile inchise.

„Contraventiile aplicate au fost sanctiuni pentru tulburarea ordinii si linistii publice si nerespectarea restrictiilor in spatiul public. Totodata, precizam ca, in timpul starii de alerta, numarul maxim permis pentru participarea la adunari publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor masurilor de siguranta sanitara. Fata de cele mai sus mentionate reamintim ca Institutia Prefectului si celelalte structuri al Ministerului Afacerilor Interne, alaturi de autoritatile locale si toate institutiile, desfasoara in permanenta actiuni destinate prevenirii si combaterii efectelor pandemiei de Covid-19. Toate masurile impuse, au ca scop protejarea sanatatii cetatenilor si nu ingradirea unor libertati. Cu totii simtim acest disconfort, dar trebuie sa respectam regulile si sa ne conformam in mod voluntar pentru diminuarea si stoparea infectiilor cu SARS-CoV-2”, a declarat prefectul judetului.

FOTO | Politia verifica daca prefectul Brailei trebuie sau nu amendat: Ciocan, FARA MASCA, in birou!

Comentarii