stiri Braila – debraila.ro

NEPI extinde Braila Mall / Centrul comercial va ajunge la aproape 60.000 de mp inchiriabili

New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea si modernizarea Braila Mall, cel mai mare centru comercial, conform unui comunicat de presa al compniei, citat de DC News. La finalizarea lucrarilor, la sfarsitul acestui an, mall-ul va avea o suprafata totala de 57.250 mp inchiriabili.

„Obiectivul acestei investitii este de a aduce clientilor nostri din sud-estul tarii in perioada urmatoare mai multe optiuni de cumparaturi si de petrecere a timpului liber prin imbogatirea mixului de magazine si restaurante cu branduri de renume national si international”, a precizat Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Lucrarile de modernizare au inceput in cursul lunii februarie cu reconditionarea galeriei Carrefour, are ar trebui sa fie gata in martie. Tot luna trecuta a inceput si extinderea zonelor de food court si divertisment, care vor fi date in folosinta in perioada imediat urmatoare.

„In ceea ce priveste galeria de retail, o vom reconditiona treptat in perioada mai-noiembrie a acestui an”, a mai adaugat Smarada.

Braila Mall a fost inaugurat la sfarsitul anului 2007.

Comentarii