stiri Braila – debraila.ro

Mutare FULGER pe scena politica braileana | Iordache (PND) nu mai sustine PSD in Consiliul Judetean | „PSD mi-a dat ceva cu Uniunea Europeana (U.E.). Daca seful CJ nu raspunde la intrebarile PNL, o sa-l intreb eu, ca sa le priceapa”

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), care face parte din majoritatea formata in jurul PSD in Consiliul Judetean, va sustine PNL in legislativul judetean, afirmand ca va vota „doar proiectele PSD bune pentru comunitate”. Iordache a declarat pentru DEBRAILA ca nu isi da demisia din Partidul National Democrat si ca protocolul dintre PND si PSD „nu inseamna ca aia de la PND sunt niste marionete fara creier care voteaza orice”.

Motivul: Iordache sustine ca il deranjeaza atitudinea presedintelui Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, care nu raspunde la intrebarile puse de consilierii judeteni PNL.

„Nu plec din PND. Nu am niciun motiv ca sa plec. Consider ca Opozitia nu are pe cineva care sa o coaguleze mai bine si sa-l intrebe pe domnul presedinte asa cum si-ar dori sa fie intrebat. Domnii de la Opozitie nu stiu sa-l intrebe cum trebuie. Nu mi se pare normal sa nu raspunda la intrebarile Opozitiei domnul Chiriac. Nu sunt nici hipster, nici hashtag rezist, dar mi se pare de bun-simt cat timp ceri bun-simt sa ai si tu bun-simt sa raspunzi la intrebari. Nu am avut discutii cu Opozitia si nici nu ma intereseaza sa am. Ma mut intre consilierii PNL, dar votez cu PSD cand PSD are proiecte bune pentru comunitate. Ma mut ca atunci cand domnul Chiriac nu vrea sa raspunda la intrebarile Opozitiei, sa-l intreb si eu, bazandu-ma pe experienta mea din presa, lucruri in asa fel incat sa le priceapa. Am stat si m-am gandit ca pentru cei 10.000 de oameni care m-au votat nu fac destul de multe. Oamenii care m-au votat nu m-au trimis acolo sa stau ca un papagal si sa ridic mana prosteste”, a spus Iordache.

Intrebat ce se va intampla cu functiile obtinute in urma protocolului PND-PSD, respectiv membru supleant in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean si vicepresedinte al HC Dunarea, in sensul in care crede ca PSD il va schimba de pe cele doua fotolii, PND-istul a mentionat ca nu a primit nimic de la PSD: „Ce sa imi dea PSD? Era sa zic ceva cu U.E. Mi-a dat ceva cu U.E. PSD. Nu mi-a dat PSD nimic.”

Comentarii