stiri Braila – debraila.ro

Motiunea Opozitiei A PICAT! | Tudose: „Eu am votat la fel ca 70% dintre braileni, adica impotriva Guvernului PSD-ALDE. Cei doi parlamentari PSD de Braila sa-si asume sustinerea dezastrului numit Guvernul Dancila pana la capat”

Fostul premier Mihai Tudose, deputat ProRomania, a declarat pentru DEBRAILA.ro, dupa respingerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului PSD-ALDE, ca a votat „pentru”, raportandu-se la votul brailenilor de la alegerile europarlamentare.

„Eu am votat la fel ca 70% dintre braileni, care s-au exprimat pe 26 mai impotriva actualului guvern si a tot ce inseamna PSD. Eu voi demisiona maine (n.r. miercuri) din Parlament. Nu m-am dus sa ma plimb la Bruxelles in timp ce in Parlament se da un vot de o asemenea importanta. Eu astept ca cei doi parlamentari PSD de Braila (n.r. Ion Rotaru – senator si Nicu Nita – deputat) sa isi asume in continuare sustinerea dezastrului numit Guvernul Dancila si sa nu devinda disidenti peste cateva luni. Doar ce ne-au spus, prin vot, ca le place Dancila si tot ce reprezinta ea, de la incompetenta la impostura. Opozitia a fost unita. O motiune trece atunci cand parlamentarii Puterii schimba macazul si voteaza in concordanta cu dorinta cetatenilor, fapt care nu s-a intamplat. Eu cand am intrat in Parlament am jurat pe Constitutie si Biblie ca imi apar tara, nu un partid si ca fac tot ce pot pentru tara. Asa cum am spus si cand am fost premier, fapt care mi-a adus dificultati, eram premierul Romaniei, nu al lui Dragnea. Romania cu Dancila va fi ca si pana acum, o tara condusa prost, haotic, cu incompetenti pe functie”, a precizat parlamentarul brailean.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat, marti, inregistrand 200 voturi „pentru” si 7 „impotriva”, in conditiile in care pentru adoptare erau necesare 233 de voturi favorabile. De asemenea, au fost inregistrate 3 abtineri.

Comentarii