stiri Braila – debraila.ro

MONSTRUL din Galbenu | Brailean ARESTAT PREVENTIV: a pus copilul unor vecini sa-l masturbeze!

La inceputul saptamanii trecute, mai exact pe 30 iulie, un barbat din satul Drogu, comuna Galbenu, a fost retinut de Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei, acuzat fiind de agresiune sexuala. Daniel Mita, in varsta de 32 de ani, a fost prezentat apoi instantei cu propunere de arestare preventiva, care a fost admisa. 

Individul a oripilat comunitatea din vestul judetului: si-a satisfacut placerile bolnave profitand de inocenta unui baietel de doar 12 ani, copilul unor vecini!

Timp de doua zile, pe 24 si 28 iulie, la orele serii, Mita, care nu are antecedente penale, l-a convins pe minor sa il urmeze in locuinta sa, unde „a efectuat cate un act de masturbare in prezenta persoanei vatamate”. Victimei i-au fost promise sume de bani si i-a fost oferit un telefon mobil pentru a se juca.

Totodata, braileanul i-a dat baietelului aproximativ 10 lei in fiecare zi dintre cele doua, determinandu-l sa-l masturbeze.

Nemultumit de hotararea instantei din Faurei, care l-a trimis in spatele gratiilor, Daniel Mita a contestat-o la Tribunalul Braila, care se va pronunta pe 8 august.

Comentarii