stiri Braila – debraila.ro

Ministrul Agriculturii, la Targul National „AgriCultura”: „Braila este anul acesta judetul fruntas in agricultura Tarii Romanesti”

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost prezent, joi, la Targul National „AgriCultura”, un eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila in parcarea Mall, declarand ca „Braila este anul acesta judetul fruntas in agricultura Tarii Romanesti”.

„Nu puteam sa lipsesc de la aceasta manifestare, din trei motive. Primul este ca judetul Braila este un judet puternic cu profil agrar, cu fermieri deosebiti, iar anul acesta este judetul fruntas in agricultura Tarii Romanesti. Al doilea motiv este acela ca acest judet beneficiaza de cea mai importanta suprafata la irigat. Cand am venit in judet, m-am dus sa vad daca canalele pline cu apa gratuita data de Guvern sunt folosite. Spre surprinderea mea placuta sau spre asteptarile mele normale, am gasit fermieri care asigura norma de udare. Al treilea motiv este o reintalnire cu valororsii parlamentari ai judetului dumneavoatsra, care mereu mi-au fost alaturi. Am o apreciere deosebita pentru organizatorii targului”, a spus Daea.

Ministrul a mai adaugat faptul ca in judetul Braila, „aceasta zona frumoasa a Tarii Romanesti”, a gasit „fermieri foarte valorosi, rezultate pe masura eforturilor pe care le fac fermierii si rezultate in urma sprijinului dat de stat sub forma de subventii”.

Comentarii