stiri Braila – debraila.ro

Mihai Tudose, invitatie pentru Dragnea: „Daca tot e smecherul vietii, sa candideze la presedintie. Sa vada cat e de iubit”

Deputatul brailean Mihai Tudose (ProRomania) a afirmat, in cadrul emisiunii online Adevarul Live, ca Liviu Dragnea nu va candida la alegerile prezidentiale, desi a subliniat in stilul consacrat ca si-ar dori ca liderul PSD sa intre in lupta pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. 

„Daca tot e smecherul vietii… Asumati-o!”, a spus fostul premier.

Tudose a mai adaugat faptul ca Liviu Dragnea se va victimiza atunci cand va anunta ca nu va fi candidatul PSD la prezidentiale.

„Eu mi-as dori sa candideze la alegerile prezidentiale. O, Doamne, ce mi-as dori… ca sa vada cat e de iubit. Nu-mi doresc raul altuia, dar poate asa intelege unde e, ca altfel nu intelege. Pana la urma, e presedintele partidului si ar trebui sa isi asume. (…) La cum il cunosc pe Dragnea, nu isi va asuma. Va gasi 428.000 de motive pentru care sa nu o faca, sa se victimizeze si sa fie si de plans. Va gasi, in mod cert, o poezie foarte frumoasa. Nu-l urasc, nici macar nu merita!”, a conchis sursa citata.

Pana acum, Dragnea a evitat sa raspunda concret intrebarilor jurnalistilor legate de o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale, aratand doar ca si-ar dori ca PSD-ALDE sa aiba un candidat comun.

Comentarii