stiri Braila – debraila.ro

Mesajele candidatilor PNL Braila, la sfarsit de campanie: „Ne gasiti la pozitia 4 pe buletinele de vot!”

Comunicat de presa Organizatia Judeteana PNL:

„Solutia liberala: Echipa. Proiecte. Dezvoltare.

Alexandru Popa (inginer agronom), 30 de ani, candidatul PNL Braila, la Camera Deputatilor:

”A trecut si campania electorala pentru alegerile parlamentare. Nu a fost prima mea campanie. Stiu ce inseamna sa alergi, sa mergi pe strazi, sa vorbesti cu oamenii. Insa, de data asta a fost o experienta noua pentru mine. A fost prima campanie in care particip in calitate de candidat. Candidatul PNL la Camera Deputatilor.

A fost o campanie un pic altfel, fata de anii trecuti pentru ca ne-am adaptat unor noi reguli de siguranta sanitara. A fost o campanie cu masca, iar asta ne-a ingreunat un pic comunicarea cu oamenii. Cu toate acestea a fost bine, neasteptat de bine, in ciuda rautatilor venite din partea unui fost coleg de partid.

Oameni buni, eu va multumesc pentru ca m-ati ascultat in aceasta campanie!

Va multumesc pentru ca v-ati oprit, chiar si pentru un minut, sa vorbiti cu mine sau sa dati un like pe Facebook, la postarile mele electorale.

Va multumesc voua, colegilor de partid pentru ca mi-ati acordat increderea de a deschide lista de candidati PNL Braila, la Camera Deputatilor. Va promit ca nu voi dezamagi. Toate proiectele despre care am vorbit in campania asta, nu vor ramane la stadiul de promisiuni, ci vor fi obiectivele prioritare in primul an de mandat ca deputat.

Eu sunt inginer agronom si vreau sa fiu alaturi de fermieri, legumicultori, de toti brailenii care lucreaza pamantul, intr-un fel sau altul. Vreau sa fiu vocea lor si umarul lor!

Haideti la vot, alaturi de mine, pe 6 Decembrie!
Impreuna, dezvoltam Braila!”

Alexandru Bucalau (jurist), 34 de ani, candidatul PNL Braila la Senatul Romaniei:

”A fost prima data cand m-am aflat in postura de candidat pentru o functie atat de inalta in Statul Roman. Marturisesc ca am fost cuprins de emotia acestei imense responsabilitati si am incercat sa le transmit brailenilor cum vad eu viitorul si ce proiecte vreau sa promovez in Parlamentul Romaniei. Sper sa fi reusit sa conving de buna mea intentie, de preocuparea mea pentru dezvoltarea acestei zone, care are o importanta uriasa pentru Romania.

De aceea cred ca tinerii, si nu numai ei, care se gandesc la ziua de maine vor alege varianta si solutia liberala. O solutie in care eu cred, pentru ca inseamna dezvoltare, o noua dinamica, inseamna cresterea nivelului de trai si cresterea calitatii vietii. Eu ma gandesc la copiii mei, privesc spre maine si cred ca toti cei care gandesc ca mine, duminica, pe 6 decembrie, vor merge la vot si vor sustine echipa liberala.

Sper ca Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti! Eu imi doresc sa iesim in numar cat mai mare la vot si sa avem un guvern si un parlament majoritare PNL!”

Vasile Varga (jurist), candidatul PNL Braila, la Camera Deputatilor:

”Multe au fost campaniile electorale prin care am trecut din diferite posturi, fie de sef de campanie sau de candidat si stiu ca orice campanie inseamna multa munca, mult consum nervos, dar si entuziasm si spirit de echipa. Ies din aceasta campanie pentru alegerile parlamentare 2020 cu speranta ca viitorul capata sens, dar si cu un gust amar, pentru ca am vazut ca, in loc de proiecte, de idei, de planuri de viitor pentru dezvoltarea comunitatii si a Romaniei, unii au ales sa duca discursul public foarte jos, intr-o zona nedigerabila pentru alegatori.
Este si asta o modalitate de a-ti ascunde lipsa de viziune!

Eu cred ca brailenii asteapta si apreciaza dezbaterea, ca exista suficienta maturitate politica dupa 30 de ani de democratie si ca nimeni nu mai voteaza ”impotriva” a ceva, ci ”pentru” ceva. Ma astept ca, pe 6 decembrie, brailenii sa dea in cunostinta de cauza votul lor, celor care garanteaza dezvoltarea Romaniei si a Brailei.

Eu cred ca oamenii au inteles ca un guvern liberal stabil, cu o majoritate PNL in parlament, va insemna investitii majore in toate domeniile, de la sanatate si educatie, la infrastructura de toate tipurile. De altfel, oamenii cred ca apreziaza ca, numai in acest an,Guvernul Orban a alocat judetului Braila fonduri pentru Podul peste Dunare, pentru drumurile expres, pentru refacerea portului Braila si, mai nou, pentu investitii in apa si canalizare in tot judetul. Ce argumente mai bune?
Pe 6 decembrie ne vedem la vot! Am incredere in brailenii mei. ”

Comentarii