stiri Braila – debraila.ro

Meirosu (ProRomania), mesaj pentru profesorii braileni: “Elevii nostri vad un premier care vorbeste cu dificultate in limba romana, care nu stie in ce oras se afla. Il voi vota cu toata inima pe braileanul Mihai Tudose”

Deputatul Emilia Meirosu (ProRomania), de profesie cadru didactic, a transmis, pe o retea de socializare, un mesaj adresat profesorilor braileni, in care vorbeste despre importanta votului de pe 26 mai.

“Elevii nostri vad un premier care vorbeste cu dificultate in limba romana, care nu stie in ce oras se afla si care, fara rusine, zice ca mai bine are o hartiuta in fata decat sa vorbeasca liber si sa spuna prostii”, a precizat sursa citata.

Totodata, parlamentarul afirma ca il va vota “cu toata inima” pe fostul premier Mihai Tudose, care se afla pe locul 3 pe lista ProRomania pentru alegerile europarlamentare.

“Profesorilor braileni,

Dragi colegi,

Sunt cadru didactic de peste 20 de ani. Cred, cu taria pe care o simteam si atunci cand am notat primii elevi, ca, dincolo de orice altceva, noi, profesorii, avem o datorie uriasa, de care depinde viitorul tinerelor generatii, o datorie de care trebuie sa ne tinem indiferent de vremuri. Usor sau greu, trebuie sa mergem mai departe, intrucat progresul societatii are nevoie de educatie, la fel si realizarea de sine a individului.

Societatea trece prin momente dificile, la fel si scoala, caci nu pot fi privite separat, nicicand si nicicum. Din cauza unor politicieni care n-au inteles ca totul are o limita, ca interesele personale nu trebuie transformate in politica nationala, societatea si scoala sufera.

As putea argumenta in multe fraze, insa stiti si simtiti la fel ca mine, ca orice cadru didactic, realitatea zilelor noastre. O Romanie care, din pacate, a ajuns mosia unui infractor si o scoala care este cobaiul unui ministru a carui viziune a ramas incremenita in trecut!

Pe 26 mai, nu ii alegem doar pe cei care ne vor reprezenta in Parlamentul European. Este vorba despre mult mai mult, un vot crucial pentru drumul european al tarii noastre. Alegem viitorul Romaniei, al copiilor si nepotilor nostri, alegem daca vrem o tara condusa de infractori si analfabeti, o tara in care putem circula liber doar cu parola sau o tara europeana, un stat de drept, cu valori pe care si noi, profesorii, le impartasim in sala de clasa.

Pe 26 mai, eu aleg echipa ProRomania! Il voi vota cu toata inima pe braileanul Mihai Tudose, cel care ne va reprezenta cu mandrie in Europa si se va lupta pentru Braila asa cum a facut-o si atunci cand a condus Guvernul Romaniei, un politician despre care faptele spun totul.

Cu respect!”

Comentarii