stiri Braila – debraila.ro

Meirosu, deputat ProRomania: „Am votat pentru audierea ministrului Carmen Dan la Comisia pentru drepturile omului. Ceea ce PSD si ALDE au refuzat in plen, am reusit in comisie”

Deputatul brailean Emilia Meirosu (ProRomania) a anuntat, pe o retea de socializare, ca a votat, miercuri, in calitate de membru al Comisiei pentru drepturile omului, pentru audierea ministrului Carmen Dan in comisia din camera superioara a Parlamentului, pe data 18 septembrie.

Carmen Dan, dar si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, vor fi chestionati in legatura cu respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti in timpul protestului anti-guvernamental din 10 august.

Dupa ce a parasit PSD pentru a se alatura formatiunii politice conduse de Victor Ponta, Meirosu a fost „transferata” de la Comisia pentru invatamant la cea pentru drepturile omului.

„Am votat pentru audierea ministrului Carmen Dan la Comisia pentru drepturile omului. Ceea ce s-a refuzat in plen, am reusit in comisie. V-am spus ca se pot misca lucrurile si din aceasta comisie? Audierea va fi pe 18 septembrie, de la ora 11:00”, a precizat parlamentarul ProRomania.

Plenul Camerei Deputatilor a respins, tot miercuri, cu cu 119 voturi „pentru”, 137 de voturi „impotriva” si doua abtineri, proiectul de hotarare propuns de PNL si USR, pentru infiintarea unei Comisii de ancheta privind evenimentele care au avut loc pe 10 august, in Piata Victoriei.

Comentarii