stiri Braila – debraila.ro

McDonald’s VINE LA BRAILA. Unde va fi amplasat restaurantul? | Primarul Dragomir: „Confirm discutiile!”

Braila va avea, in sfarsit, dupa ani si ani de asteptari, un restaurant McDonald’s. Potrivit unor surse, investitia se ridica la aproximativ 2 milioane de euro si va fi dezvoltata pe un teren privat din Bariera Calarasilor.

McDonald’s face deja angajari pentru Braila, potrivit unui anunt postat pe portalul BestJobs.

Contactat telefonic, primarul Marian Dragomir a confirmat informatia pentru DEBRAILA, insa a refuzat sa ofere alte detalii, invocand confidentialitatea discutiilor demarate in urma cu doar cateva luni.

„Confirm faptul ca suntem intr-un stadiu foarte avansat al discutiilor cu McDonald’s privind deschiderea unui restaurant in Braila. Din motive de confidentialitate nu pot da niciun fel de informatii suplimentare. Pot doar sa va spun ca Primaria sustine aceasta investitie si va acorda tot sprijinul necesar investitorului”, a precizat edilul.

In 2016, Daniel Boaje, directorul general si actional al McDonald’s Romania, a anuntat ca intentioneaza sa deschida noi restaurante in urmatorii cinci ani in Romania, printre orasele luate in calcul pentru extindere aflandu-se si Braila

 

Comentarii