stiri Braila – debraila.ro

Masina deputatului Nicu Nita (PSD) fotografiata pe Faleza | Nita: ”Niste rautati. „Cred” ca am intrat pe faleza perfect legal”

O fotografie in care apare masina deputatului social-democrat Nicu Nita, parcata pe Faleza Dunarii, a fost postata pe retelele de socializare, insotita de un mesaj in care se precizeaza ca parlamentarul a intrat cu autoturismul intr-o zona unde traficul auto este interzis.

Mai mult decat atat, in textul citat se lasa sa se inteleaga ca politistii locali care l-ar fi deranjat ”pe marele barosan” ar fi avut de suferit.

In replica, tot pe retelele de socializare, deputatul PSD neaga faptul ca n-ar fi respectat restrictia, considerand ca este vorba doar de ”niste rautati”.

”Cred ca am intrat pe faleza perfect legal. (…)  Nu imi permit sa intru cu masina printre oameni in afara programului!!! Legat de politistii mentionati, o informatie mai falsa de atat nu cred ca exista. Bariera era deschisa, normal”, a scris Nita.

Parlamentarul a mai adaugat faptul ca fotografia a fost realizata ”la ora 10 si ceva”, intervalul orar de aprovizionare a barcilor, pontoanelor sau restaurantelor fiind 00:00-11:00.

Comentarii