stiri Braila – debraila.ro

Marinela Cosnita este noul PRIM-PROCUROR al Brailei

Marinela Cosnita este noul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, reusind sa treaca de cele patru probe ale concursului pentru ocuparea functiei: testul psihologic scris, interviul psihologic, sustinerea proiectului de management si testarea scrisa.

Rezultatele oficiale vor fi afisate saptamana viitoare, joi, 13 decembrie, fiind ultima zi in care candidatii nemultumiti de nota obtinuta la lucrarea scrisa pot formula contestatii.

La concursul pentru fotoliul de sef al celei mai mari unitati de parchet din judet a participat si Ionel Gilca, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati si fost prim-procuror la Insuratei.

Marinela Cosnita este procuror din 1999. Intre 1999 si 2008, Cosnita a lucrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, iar in perioada 2008-2014, la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, unde a fost, pentru patru ani, procuror-sef al Sectiei Urmarire Penala.

De la inceputul si pana la finele anului 2015, a condus unitatea de parchet din orasul Faurei, prin delegare, ca incepand cu 1 ianuarie 2016 sa devina prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, unde si-a inceput activitatea.

Sotul noului prim-procuror de la Parchetul de pe langa Tribunal este comisar-sef de penitenciare, activand ca sef de sectie la Penitenciarul Braila.

Foto: Ziarul Obiectiv

Comentarii