stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), suparat pe brailenii care nu vad activitatea Opozitiei: „Vreti sa ne batem la propriu cu majoritatea ca sa atragem atentia?”

Consilierul judetean Danut Lungu, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, pare mahnit de faptul ca unii cetateni nu vad activitatea Opozitiei. Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, politicianul ii intreaba pe internautii care sustineau ca „niciun partid nu face opozitie” daca liberalii ar trebui sa se bata la propriu cu majoritatea ca sa atraga atentia.

„Se pare ca nu vedeti activitatea opozitiei de anul acesta. PNL Braila, degeaba face conferinte de presa pentru a informa cetatenii despre neregulile din administratia locala, ca nu vedeti. Degeaba eu tot incerc prin postari pe aici sa atrag atentia la mai toate prostiile facute de actuala majoritate, ca nu se vede. Am spus personal despre pretul apei, depre neregulile de la UPU, despre dezastrul din spitalul judetean, despre pretul majorat la gunoi datorita incompetentei fostei administratii PSD, despre gropi, gramezile de gunoi, mizeria spatiilor verzi, lucrari facute de mantuiala. despre haitele de caini, despre eutanasiere, despre drumurile judetene care fac victime….ca tot nu am spus nimic. Si se pare ca nu am atras atentia nimanui. Ce doriti sa faca opozitia? Sa ne batem la propriu cu majoritatea ca sa atragem atentia? Manifestatii? Sunt de acord, organizez dar cati cetateni nemultumiti aveti curaj sa iesiti pe platoul primariei? Am inteles, Opozitia este vinovata de nerespectarea promisiunilor facute de majoritatea PSD-ALDE”, sustine Lungu.

Liberalul a mai precizat ca nu va renunta si va incerca in continuare sa faca ce are dreptul sa faca prin lege, adica opozitie, „chiar daca unii din dumneavoastra nu vrei sa vedeti”.

Comentarii