stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL) il acuza pe primarul Dragomir ca a pus Politia Locala sa amendeze soferii pentru a aduce bani la bugetul local: „De ce nu face parcarile promise la alegeri?”

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) sustine ca Politia Locala „a trecut la colectat bani la bugetul local”, aratand ca au fost impartite invitatii „tuturor propietarilor de autoturisme care au parcat pe trotuar intre strada Scolilor si strada Albinei, de-a lungul bulevardului Dorobanti”.

Pe o retea de socializare, liberalul precizeaza indirect ca primarul Marian Dragomir s-ar folosi de politistii locali pentru a aduce bani la bugetul local, intrebandu-se de ce edilul „nu face parcarile promise la alegerile locale din 2016”.

„Un lucru normal ?! Ce m-a uimit este ca lasau invitatia la ora 18 pentru ora 19.  Ce se intampla daca propietarul nu afla pana la ora stabilita(19) de politia locala ca este invitat sa dea explicatie de ce a parcat neregulamentar? Se intocmeste proces verbal in lipsa si se da amenda? Daca propietarii sunt riverani, vor mai primi amenda? (…) Nu sunt bani la buget? Nu sunt bani pentru gropi, pentru strangerea cainilor comunitari, pentru padocurile cainilor comunitari, pentru borduri noi, pentru asfaltari facute cu simt de raspundere, pentru curatenia orasului, nu sunt bani pentru promisiunile cu care au castigat alegerile locale. Dar cand au promis nu stiau ca nu sunt bani? De ce PSD-ul tot timpul promite si nu se tine de promisiuni? De ce politia locala cauta tot felul de ”infractori” pentru a da cat mai multe amenzi, pentru a strange cati mai multi bani la bugetul local?”, arata Lungu.

PNL-istul a mai mentioneaza ca soferii care s-au prezentat la sediul Politiei Locale „au primit doar avertisment ca nu…au parcat regulamentar pe trotuar, in paralel cu carosabilul.”

Comentarii