stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), despre cei care au votat la referendum, inclusiv Danaila, seful sau de partid: „Au cazut in capcana lui Dragnea”

Consilierul judetean Danut Lungu (foto) este singurul liberal care a comentat public rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei Romaniei in sensul redefinirii familiei, invalidat intrucat nu s-a intrunit pragul de prezenta de 30%.

„80% din romani nu au cazut in capcana lui Dragnea”, a precizat PNL-istul pe o retea de socializare.

PNL a sustinut ideea organizarii referendumului, insa Ludovic Orban, liderul partidului, care de altfel a votat pentru redefinirea familiei, a anuntat ca „fiecare membru se va pozitiona in functie de cum ii dicteaza constiinta”.

„Da, acum (n.r. dupa invalidarea referendumului) sunt mandru ca-s roman! (…) Cu trecerea timpului o sa realizati ca a fost o falsa pista, familia traditionala”, a mai mentionat Lungu.

La Braila, Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a fost unul dintre sustinatorii ferventi ai referendumului, indemnandu-i pe cetateni sa participe la vot prin declaratii publice, dar si printr-un mesaj transmis prin intermediul unor pliante distribuite atat in municipiu, cat si in mediul rural.

Comentarii