stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), despre Canciu, seful ISJ: „Pana sa fie revocat din functie nu a avut ochi sa vada mizeriile din Braila?”

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) il critica pe o retea de socializare pe inspectorul scolar general Catalin Canciu, care a afirmat, imediat dupa ce a aflat ca va fi demis din functie, ca „Braila este mai murdara ca oricand”. Liberalul se intreaba daca Canciu mai facea acest comentariu in cazul in care nu era revocat din functie.

„E treaba dansului cum a ajuns Inspector General Scolar, e treaba dansului cum si cand pleaca din aceasta functie. Nu sunt in masura sa analizez rezultatele dansului de cand este la sefia inspectoratului scolar. Daca a avut rezultate, cel mai bine le pot analiza toti cei care lucreaza in invatamantul brailean. Pana acum cetateanul brailean Canciu nu a avut ochi sa vada Mizeriile (sunt prea multe ca sa le mai enunt) din Braila? Nici anul trecut? Nici acum doi ani? Ori functia pe care o detinea nu-i dadea voie sa-si exprime opinia, a unui cetatean brailean care traieste intr-o tara membra a U.E. Am observat, ca de fiecare data cand cineva ”pica” dintr-o functie importanta, i se ridica ”ceata de pe ochi” si incepe sa vada tot ce-l inconjoara, sa vada neregulile din societatea in care traieste. Ba unii chiar incep sa-si vada vecinii, vechii prieteni, invata sa salute cunostintele… Sa inteleg ca nu-i bine sa ajungi intr-o functie importanta ca risti sa nu mai vezi…multe din ce te-nconjoara?”, a scris Lungu.

Consilierul judetean a mai adaugat faptul ca „nimeni nu ajunge intr-o functie de conducere la stat daca nu are sustinere politica”, un adevar care, in opinia politicianului, nu ar trebui ascuns.

Comentarii