stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL): „De ce Dragnea si Firea nu-l lasa pe Tudose sa guverneze tara? Si poporul PSD si #rezist vor ca PSD sa guverneze, dar sa lase Justitia in pace”

Consilierul judetean Danut Lungu, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, a comentat pe o retea socializare conflictul din PSD, care il are in prim-plan pe premierul Mihai Tudose. Liberalul sustine ca Liviu Dragnea si Gabriela Vranceanu Firea, primarul capitalei, „vor sa-l demita pe Tudose” pentru a provoca alegeri anticipate.

„Prin aceasta noua criza, creata de binomul Dragnea-Firea PSD vor sa distraga atentia poporului de la singurul lor scop. Legile justitiei care vor fi votate in parlament pana in 17 Decembrie. Decapitarea justitiei! De ce nu vrea PSD sa guverneze? De ce gasesc tot felul de scuze care sunt transformate in adevarate manipulari de mase, cu ajutorul unei parti ai mass-mediei, de au reusit sa imparta poporul in doua, poporul PSD si #rezist (Soros, statul paralel)? Care-s dovezile ca Soros vrea destabilizare in Romania? Care-s dovezile ca exista un stat paralel?”, a precizat Lungu.

PNL-istul se intreaba in textul publicat de ce Tudose nu este lasat „sa guverneze tara”, in conditiile in care „si poporul PSD si #rezist vor ca PSD sa guverneze si sa-si indeplinesca promisiunile din programul de guvernare cu care au castigat alegerile, dar sa lase justitia in pace”.

„Grecia a trecut cu bine prin criza politico-economica.  Sper sa nu gaseasca Binomul vre-o ”lovitura de stat” ca-n Turcia. Intamplator, sau nu, toate acestea le traim in luna decembrie, luna sarbatorilor, luna in care multi cetateni au treburi mult mai importante decat circul clasei politice, fara sa inteleaga ca unii politicieni se joaca cu stabilitatea politico-economica, cu viitorul Tarii”, a adaugat Danut Lungu.

Comentarii