stiri Braila – debraila.ro

Lungu, consilier judetean PNL: „Oameni buni, la spital nu este ca la service-auto. E normal sa ignor recomandarile, dar daca ma infectez sa am pretentii exagerate ca statul sa ma faca bine?”

Consilierul judetean Danut Lungu, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, sustine ca „sanatatea fiecaruia tine de actiunile fiecaruia”, aducand in discutie situatia in care o persoana nu respecta recomandarile medicilor si ajunge la spital – infectata cu noul coronavirus.

„Este normal ca eu sa nu respect masurile de protectie impotriva Covid, sa ignor recomandarile facute de specialisti in domeniu medical, dar daca ma infectez sa am pretentii exagerate ca statul sa ma faca bine? Oameni buni, la spital nu este ca la service-auto. La spital nu te poti duce sa schimbe piesa uzata… Aveti grija de voi!”, a scris liberalul pe o retea de socializare.

Politicianul a raspuns si mai multor internauti, inclusiv celor care ii reprosau modul in care PNL a gestionat pandemia, precizand ca „putem judeca tot ce vreti, dar asta nu ne aduce nici o protectie a sanatatii fiecaruia”.

 „Nu fac jocul nimanui, sunt doar ingrijorat de numarul mare de infectari cu Covid, de numarul mare de decese. Si pentru ca aud in fiecare zi cum un prieten, o cunostiinta a decedat… Eu doresc doar sa atrag atentia tuturor ca sanatatea fiecaruia tine de actiunile fiecaruia. Sanatatea fiecarui individ tine de actiunile lui. Nu poti avea pretentii ca medicii, cadrele sanitare sa faca minuni daca tu, ca individ, nu ai grija de sanatatea ta”, a subliniat sursa citata.

Comentarii