stiri Braila – debraila.ro

Lui Varga Jr. nu-i plac spectacolele „ca-n basme” de la Targul de Iarna | „De o saptamana, incontinuu, petreceri, petreceri, petreceri. Acolo se toaca banii”

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga, fiul deputatului liberal Vasile Varga, a criticat, la Realitatea TV Galati-Braila, initiativa Primariei de a organiza spectacole de muzica populara in perioada in care, in Piata Independentei, functioneaza Targul de Iarna, respectiv 1-10 decembrie. PNL-istul sustine ca locuitorii din zona Palatului Administrativ se plang ca nu se pot odihni din cauza concertelor.

„La noi se petrece de la 1 decembrie, timp de 10 zile. Nu stiu daca in alte localitati din tara sunt aceleasi concerte organizate zi de zi, artisti platiti, tarafuri platite, fanfare platite. Eu nu cred ca primarul Dragomir s-a consultat cu cineva. Se plang locuitorii care au imobile langa Primarie, ca nu se pot odihni. De o saptamana, incontinuu, petreceri, petreceri, petreceri. Problema e ca sunt formatii care canta la pranz, cand majoritatea mai suntem la servici, la job. Pentru cine canta? Nu e nimeni pe Platoul Primariei. Oamenii sunt platiti, trebuie sa-si faca treaba. E primul an cand s-a organizat o asa petrecere de Ziua Nationala, care sa tina zece zile, ca in basme”, a declarat Varga.

Varga Jr. a mai adaugat faptul ca prin aceste spectacole „se toaca banii”, care, in opinia sa, ar putea fi folositi pentru asfaltarea „unei anumite artere”.

Comentarii