stiri Braila – debraila.ro

Liberalii braileni isi aleg presedintele pe 22 aprilie. Pana acum, Danaila, singurul candidat | Varga: „Putem redeveni o forta si vom putea recastiga credibilitatea pierduta”

Pe 22 aprilie, liberalii braileni isi vor alege presedintele, data Conferintei Judetene fiind stabilita, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul Biroului Permanent Judetean al organizatiei. Sedinta a fost condusa de deputatul Vasile Varga, presedintele interimar al PNL Braila.

„Din Comisia de organizare a Conferintei, alaturi de mine, mai fac parte urmatorii colegi: Antoneta Ionita – deputat, Gicu Davidescu – primar Tichilesti, Catalin Hagiu – consilier municipal, Marian Fusea – consilier municipal, Alfredo Pascale – consilier judetean, Ovidiu Nechita – consilier judetean. (…) Toti am fost de acord ca PNL trece printr-o perioada dificila, insa prin unitate si spirit de echipa putem redeveni o forta si vom putea recastiga credibilitatea pierduta. Tocmai de aceea nu am dorit sa mai vorbim de vinovatii personale, fiecare stiind unde si cat a gresit. Desi venim dupa un 2016 cu doua infrangeri usturatoare (la locale si parlamentare), putem iesi intariti la finalul alegerilor interne”, a anuntat Varga pe o retea de socializare.

In cadrul sedintei amintite, singurul liberal care si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al filialei a fost consilierul judetean Alexandru Danaila, fost viceprimar al Brailei in perioada 2011-2016.

Comentarii