stiri Braila – debraila.ro

UPDATE | Tânăra din Ulmu și fiica sa de 3 ani au fost găsite de polițiști în județul Ialomița

UPDATE | După câteva ore de la transmiterea comunicatului de presă, IPJ Brăila a anunțat faptul că tânăra și fiica sa au fost identificate de polițiști într-o locație de pe raza județului Ialomița.

„Cele două persoane dispărute nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, a mai precizat Biroul de Presă al Poliției.

Știrea inițială…

Pe 18 septembrie, în jurul orei 16:00, polițisti din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica acesteia a dispărut.

Mai exact, în seara zilei de 17 septembrie, Romelia Găgeanu, în vârstă de 20 de ani, a părăsit domiciliul din satul Ulmu, împreună cu fiica sa minoră și nu a a mai revenit.

Fetița, în vârstă de 2 ani și 9 luni, se numește Georgiana Ionela Găgeanu.

Semnalmente GĂGEANU ROMELIA: 1,60 m înălțime, 55 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr vopsit roșcat, fără semne particulare.

La data plecării voluntare, tânăra purta următoarele articole vestimentare: hanorac de culoare negru, o pereche de pantaloni de culoare negru, o pereche de papuci de culoare mov.

Semnalmente minora GĂGEANU GEORGIANA-IONELA: 0,85 m înălțime, aproximativ 15-20 kg greutate, ochi căprui, păr blond, fața rotundă.

Îmbrăcăminte: hanorac de culoare roșu, pantaloni de trening de culoare roșu, pantofi sport de culoare roșu prevăzuți cu scai.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află mama și fiica sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Comentarii