stiri Braila – debraila.ro

Laura Dobrea, noul prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila

Laura Dobrea este noul prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, dupa ce a promovat cu media finala 8,34 concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru numirea in functii de conducere, desfasurat in perioada 23 martie-28 iunie.

Fotoliul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunal este vacant din 26 iulie 2017, cand procurorul Fanel Mihalcea a implinit varsta pensionarii. Desi a vrut sa ramana in sistem, cererea celui mai influent procuror brailean al ultimelor doua decenii a fost respinsa de Consiliul Superior al Magistraturii.

Laura Dobrea a promovat, la inceputul acestui an, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, dupa ce a fost prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si procuror sef Sectie judiciara a Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Dobrea a candidat in 2015 pentru un post de procuror la DNA – Serviciul Teritorial Galati, alaturi de alti doi procurori braileni, insa candidatura sa a fost respinsa.

Comentarii