stiri Braila – debraila.ro

La 6 luni de la demisia lui Hahui, Politia Locala a scapat si de Traian Jipa | Primarul Dragomir: „Vreau o persoana dinamica in fruntea institutiei”

Incepand cu 1 martie, Politia Locala este condusa de adjunctul Georgica Tanase, prin decizia primarului Marian Dragomir. Generalul in rezerva Traian Jipa a iesit la pensie, la jumatate de an dupa demisia adjunctului Dumitru Hahui, in urma scandalului iscat de aparitia unor fotografii in care bolidul sau era spalat de politistii locali, in curtea institutiei.

Se pare ca, in trei-patru luni, va fi organizat concursul pentru fotoliul de director al Politiei Locale, lasat liber de Jipa, dupa un deceniu in care l-a ocupat sub mandatele a trei primari. Primarul Marian Dragomir a declarat pentru DEBRAILA ca isi doreste in fruntea Politiei Locale „o persoana dinamica”, precizand ca nu considera important daca cel care isi doreste postul provine sau nu din sistem.

„Imi doresc ca cel care va castiga concursul sa fie un exemplu de implicare, o persoana dinamica, ancorata la realitatile municipiului. Nu cred ca e definitoriu ca persoana sa fie din sistem, ci conteaza daca vrea sa se implice sau vrea doar un salariu”, a spus edilul.

Foto: MD Press

Comentarii