stiri Braila – debraila.ro

Klaus Iohannis, la Braila: „PSD este in continuare puternic insurubat aici. Va invit sa schimbati starea de fapt”

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, miercuri dupa-amiaza, intr-o vizita electorala la Braila, participand la o intalnire cu aproximativ 3.000 de liberali, in Sala Polivalenta. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a vorbit despre lupta impotriva PSD si investirea Guvernului Orban, indemnand, totodata, la o participare masiva la vot. 

„Stiti care-i diferenta intre mine si PSD? PSD-istii, de 30 de ani incoace, au convingerea ferma ca fara ei la butoanele puterii nu se mai poate, iar eu am convingerea ferma ca cu ei la butoanele puterii nu se mai poate. Si, dragii mei, avem motive de optimism. PNL a castigat alegerile europarlamentare, eu am convocat un referendem si l-am castigat cu atat de multe voturi ca aproape nimanui nu i-a venit sa creada – 6,5 milioane de romani au raspuns „DA” pentru o Justitie dreapta in Romania. Dupa care, a trecut motiunea de cenzura, iar acum doua zile a fost investit, din prima, Guvernul Ludovic I, iar asta e o mare realizare. Avem, deci, motive de optimism, dar castigatorului ii sade bine cu modestia”, a afirmat Iohannis.

Presedintele Romaniei a vorbit si despre faptul ca „PSD este in continuare puternic insurubat la Braila”, cerandu-le liberalilor braileni sa schimbe „starea de fapt”.

„Avem in continuare lupte grele de dus. Daca cineva isi imagineaza ca PSD a disparut sau dispare peste noapte … eroare, nu va fi asa. Eu m-am luptat, voi v-ati luptat si, pana acum, in acest an, am reusit, dar PSD este in continuare aici, este in continuare puternic insurubat la Braila. Stiti foarte bine care este situatia si va invit sa schimbati starea de fapt. PSD este in continuare un adversar puternic, nu trebuie sa ne facem niciun fel de iluzii aici, dar motive de optimism avem. Pentru a castiga este nevoie de multa, multa implicare! Oricine crede ca o batalia este castigata inainte de a fi castigata, pierde! Voi si cu mine nu vom face aceasta greseala. Dragii mei, convingeti pe toata lumea sa mearga la vot! Un vot puternic, un vot clar din partea romanilor este absolut necesar pentru a merge cu optimism si curaj mai departe. Batalia, razboiul nu se termina duminica. Avem al doilea tur de scrutin, avem locale si parlamentare. Ma bazez pe voi in aceasta lupta! Fara romani de partea sa, niciun politician nu poate sa reuseasca, iar voi sunteti armata mea! Am fost astazi si am participat la prima sedinta oficiala a Guvernului pur liberal Ludovic Orban. A fost o placere si am respirat usurat! Si pentru ca sa continuam pentru romani, pentru ca acest guvern liberal sa poata indeplini ce a promis romanilor, este nevoie de votul romanilor”, a conchis Klaus Iohannis.

Inainte de a ajunge la Sala Polivalenta, presedintele Iohannis s-a plimbat pe Calea Calarasilor, de la sediul PNL pana in apropierea Palatului Administrativ, discutand cu mai multi trecatori si oferind inclusiv autografe. 

Comentarii