stiri Braila – debraila.ro

Jandarmeria Braila are un nou sef: Iulian Albaceanu, un colonel din Tulcea!

Incepand cu data de 18 octombrie, la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean se afla colonelul Nicolae Iulian Albaceanu, care a promovat examenul pentru ocuparea functiei de inspector sef in luna septembrie.

Functia a ramas libera dupa trecerea in rezerva a colonelului Mot Vasile, iar interimatul a fost asigurat de colonelul Paraschiv Nicolae Gabriel.

Nicolae Iulian Albaceanu este licentiat in drept, urmand apoi studii postuniversitare, respectiv master Management Financiar si master Management Resurse Umane, cat si Managementul Afacerilor Interne – Colegiul National de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

Din anul 2006, a ocupat mai multe functii in cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din Tulcea si Constanta, printre care sj sef al Politiei de Frontiera Tulcea, iar din luna mai 2020 a ocupat functia de sef serviciu Achizitii in cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Noul sef al Jandarmeriei Braila este, inca de la 17 ani, campion national la Jiu-jitsu, iar apoi a devenit campion mondial si european la Kempo, vicecampion mondial si european la Unifight si multiplu campion national la Wushu, Jiu-jitsu, Kempo, Kick-box si Thai box.

Comentarii