stiri Braila – debraila.ro

Un brăilean de 27 de ani a încercat să jefuiască o benzinărie | Individul A FOST PRINS de angajați și preluat de polițiști

UPDATE | IPJ Brăila confirmă informația publicată în exclusivitate de DEBRAILA.ro. Tentativă de jaf la benzinăria Rompetrol de la intersecția Șoseaua de Centură-Șoseaua Focșani.

O persoană ce purta o cagulă ar fi amenințat cu un cuțit angajații, solicitând banii din casă.

Unul dintre angajați, un bărbat, a încercat să-l prindă, moment în care individul cu cagulă s-a panicat și a părăsit stația de carburant.

Angajații l-au urmărit și au reușit să-l imobilizeze pe Șoseaua Râmnicu Sărat. Suspectul a fost preluat de polițiști și identificat, fiind vorba de un brăilean, în vârstă de 27 de ani.

“La acest moment se desfășoară activități specifice pentru lămurirea și probarea întregii activități infracționale a persoanei”, transmite IPJ.

ȘTIREA INIȚială:

Un individ care avea fața acoperită și un cuțit în mână a intrat, joi seară, în jurul orei 20:30, în benzinăria Rompetrol de la intersecția Șoseaua de Centură-Șoseaua Focșani, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul nu a reușit să își ducă planul la final, fiind vorba doar de tentativă la tâlhărie. La scurt timp, acesta a fost prins și dus la audieri.

După audieri, individul a fost reținut.

Comentarii