stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND): „Si daca am stat la masa cu Bunea Stancu, ce? Poate l-am influentat in anumite directii”

Acuzat ca ar fi fost „omul” lui Gheorghe Bunea Stancu in perioada in care fostul baron se afla la conducerea judetului, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), pe atunci doar proprietarul unui ziar online, sustine ca nu a obtinut beneficii in urma relatiei apropiate pe care a avut-o cu fostul presedinte al Consiliului Judetean.

„Si daca am stat la masa cu Bunea Stancu, ce? Mi-am facut vreo vila? Nu! Am facut vreun milion de euro? Nu! Am facut ceva, asa, spectaculos pentru mine? Nu, n-am facut. Dar poate l-am influentat pe Bunea Stancu in anumite directii. Sau poate ca ce facea Bunea Stancu interesa pe foarte multa lume. Nu v-ati pus niciodata intrebarea asta? Ii astept pe cei de la PSD sa raspunda. Prezenta mea la masa lui Stancu era interesul meu sau al lor. Nu am fata de spion, dar era si in interesul lor. Foarte multe lucruri pe care Bunea Stancu nu le intelegea, pentru ca ei le explicau gresit, pentru ca Stancu nu ii credea … poate ca i-am explicat niste lucruri. Nu stiu daca am facut bine, dar am incercat”, a declarat Iordache.

Totodata, PND-istul afirma ca actualul presedinte al CJ, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, isi doreste „sa fie un fel de Bunea Stancu”: „Ar trebui sa aiba performantele lui Bunea Stancu… ori el nu are nici macar la tenis cu piciorul, deci e invatacel. S-a vazut ca n-a stat la masa la care trebuia! El tot ma acuza pe mine: „Ai stat la masa cu Bunea Stancu!”. Da, am stat la masa cu Bunea Stancu, in timp ce tu stateai si iti curgeau balele la cinci mese mai incolo, ca sa te primeasca asta (n.r. Stancu) 5 secunde, sa-ti dea binecuvantarea: „Pleaca!”, „Vino!” si asa mai departe.”

Comentarii