stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND) isi cere “scuze publice” dupa ce a dezvaluit ca seful de la Combaterea Criminalitatii Organizate a fost in casa unui interlop

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) i-a prezentat scuze publice sefului Serviciului pentru Combaterea Criminalitatii Organizate, Dan Marcu, dupa ce afirmase recent ca a fost martorul unei intalniri intre ofiter si doi interlopi.

Iordache sustine ca persoana care se afla “in casa unui interlop” i-a fost prezentata ca fiind Dan Marcu, fapt care ar fi fost fals.

“Referindu-ma la acea intalnire, am facut un comentariu pentru un ziar local in care am povestit intamplarea. Din nefericire, in urma unor verificari suplimentare, am constatat ca persoana care-mi fusese prezentata nu era Dan Marcu, ci altcineva. Este regratabil faptul ca Marcu, dar si eu, am fost pusi in aceasta situatie, motiv pentru care ii prezint scuze publice”, a declarat PND-istul.

Politicianul precizase faptul ca a stat la masa, alaturi de seful SCCO, in casa unui interlop, la scurt timp dupa numirea lui Marcu in functie, la sfarsitul anului trecut.

La intalnire s-ar fi baut palinca, a mai relatat sursa citata.

Comentarii