stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), despre episodul cu injuraturi: „Am jena unui om care este tata, pentru limbajul folosit, dar si orgoliul de a nu accepta critici de la politicieni care fac pe domnisoarele de pension”

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), vicepresedinte al clubului de handbal „Dunarea”, a declarat pentru DEBRAILA.ro ca regreta limbajul folosit la adresa presedintelui HC Dunarea, social-democratul George Caranica, in cadrul unei conferinte de presa, cand a folosit apelative care cu greu pot fi reproduse.

„Regret modul in care am vorbit si inteleg ca politician si om sa imi cer scuze, in primul rand de la brailenii care, necunoscand un context mai larg, pot trage concluzii nedrepte. Nu imi fac cinste cuvintele folosite si accept sa fiu eu singurul vinovat si cel mai  nesimtit din politica si administratia braileana, pentru ca am rabufnit. Sunt o persoana directa si nu ma pot schimba la aproape 50 de ani. Repet, regret incidentul, insa nu si ce am spus pe fond, lucrurile pe care eu le vad in neregula la modul in care este condusa HC Dunarea. Daca sunt politicieni care ma condamna pentru cum am vorbit o sa imi cer, pe aceasta cale, scuze si de la domniile lor, caci ei provin din acea politica in care nu se injura, ci doar se fac golanii pe bani publici. Deci, accept sa ma puna la zid si sa ma impuste domniile lor, politicienii eleganti, cu joben”, a precizat Iordache.

PND-istul a mai afirmat ca iesirea necontrolata din conferinta de presa de la Sala Polivalenta este „un episod de care nu este mandru”: „Am jena unui om care este tata, pentru limbajul folosit, dar si orgoliul de a nu accepta critici de la politicieni care fac pe domnisoarele de pension, ci doar de la braileni.”

Comentarii