stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), catre seful CJ: „N-ar merita hotel de 5 stele jucatoarele de la HC Dunarea? Am mai vazut ca dumneavoastra, presedinti de CJ” | Draghincescu (PND): „Nu-l contrazic pe colegul meu. Fiind consilierul lui Bunea Stancu, stie mai multe despre handbal”

Consilierul judetean Catalin Iordache (PND) a avut un nou schimb taios de replici cu presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, spunandu-i ca a mai vazut si va mai vedea presedinti de Consiliu Judetean. „Dumneavoastra nu stiti in ce conditii dorm handbalistele in deplasari. Sunt hoteluri si hoteluri”, a spus Iordache.

Chiriac l-a intrebat pe consilierul judetean PND daca handbalistele „vor la 5 stele”.

Iordache: „De ce ma intrebati pe mine daca vor. Nu am vorbit cu ele. Si ce, n-ar merita 5 stele la locul 2 in campionatul national?”

Chiriac: „Bineinteles, si 6 stele…”

Iordache: „Ironia dumneavoastra sa stiti ca nu ma impresioneaza. Am vazut ca dumneavoastra, presedinti aici am vazut destui si o sa mai vad. Daca tot va ocupati de chestia asta, ca vad ca va pricepeti si la handbal…”

Chiriac: „Nu ma pricep deloc…”

Iordache: „N-ar fi bine sa va pricepeti si la fotbal, unde nu se da niciun ban si la alte sporturi, daca tot discutam despre asta. Parerea mea este ca ne luati la misto. Sincer!”

Dupa acest episod, a luat cuvantul consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), sefa de partid a lui Catalin Iordache, care a precizat ca nu il contrazice in ce spune despre handbal, tinand cont ca a fost „consilierul” lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean.

„Nu vreau sa-l contrazic pe colegul meu. Poate, fiind consilierul fostului presedinte de CJ, stie mai multe despre handbal, dar eu, care am jucat handbal, cred ca stiu foarte multe despre ce inseamna sa joc cu adevarat handbal, nu unde sa dormi si ce sa mananci. Sunt convinsa ca toti consilierii judeteni, indiferent de culoarea politica si de declaratiile politice, isi doresc ca aceasta echipa de handbal sa mearga mai departe si sa obtina performante, dar va atrag atentia ca orice ne-am dori noi trebuie sa respecte cadrul legal. Suntem supusi rigorii Curtii de Conturi, care daca nu ne da voie sa cheltuim mai mult de 20 de lei pe o masa, probabil nu avem voie”, a comentat Draghincescu.

Comentarii