stiri Braila – debraila.ro

Ionita, deputat PNL: „Este revoltator ca inspectorul scolar general are dosar penal pentru lovire. N-ar trebui sa ramana pe acest post”

Deputatul liberal Antoaneta Ionita a declarat pentru DEBRAILA ca situatia in care se afla inspectorul scolar general interimar Dan Gheorghita, cercetat penal pentru lovire si alte violente, ar trebui sa fie sanctionata de catre ministrul Educatiei, afirmand ca seful ISJ „trebuie sa fie un exemplu pentru invatamantul brailean”.

„Este revoltator. O asemenea persoana nu ar trebui sa ramana pe acest post. Avand in vedere ce s-a intamplat cu domnul senator Gotiu (n.r. batut de catre Mirel Palada intr-un studio de televiziune) e clar ca ceva se intampla in societate, ca lucrurile au derapat. Fostul inspector general (n.r. Catalin Canciu) a fost schimbat printr-un ordin pe fax, cu atat mai mult trebuie sa se tina cont…. Ministrul sa fie atent. Domnul Gheorghita trebuie sa dea explicatii publice. Este un gest inacceptabil pentru o persoana cu asa studii si functie”, a spus Ionita.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, in noaptea de 8 spre 9 septembrie, in jurul orei 01:00, seful ISJ a provocat un scandal pe o terasa de pe Faleza, lovindu-l cu pumnul in zona fetei pe un ospatar. 

Comentarii