stiri Braila – debraila.ro

Ionita, deputat PNL, despre cei care il critica pe Dragnea pentru episodul „cu iubita la Congres”: „Chivute din piata de zarzavaturi. E o atitudine meschina sa condamni o astfel de relatie”

Deputatul liberal Antoaneta Ionita considera ca cei care l-au criticat pe retelele de socializare pe Liviu Dragnea, liderul PSD, pentru ca si-a asezat iubita cu 30 de ani mai tanara pe primul rand la Congresul PSD au argumente „pe care le putem intalni, mai degraba, la chivutele din pietele de zarzavaturi”.

Totodata, parlamentarul spune ca „e dreptul fiecarui cetatean de a-si cauta iubirea, indiferent de varsta sa”.

„Dupa evenimentul desfasurat de PSD la sfarsitul saptamanii trecute, paginile de facebook au fost inundate de stiri zeflemitoare referitoare la iubita dlui Dragnea. Ca a stat in primul rand, ca e mai tanara decat fiul lui Dragnea sau ca se aud clopotele de nunta intre doi miri pe care-i desparte o diferenta de 30 de ani. Departe de mine gandul de a deveni un aparator al liderului social-democrat, dar astfel de subiecte nu ar trebui sa preocupe opinia publica. Nu este treaba noastra sa judecam relatiile oamenilor politici, nici daca diferenta e de 30 de ani – ca in cazul dlui Dragnea, nici de 26 de ani – ca in cazul dlui Tariceanu. (…) E o atitudine meschina sa „condamni” o astfel de relatie, in cazul in care barbatul e mai in varsta, dar sa relatezi cu admiratie povestea cuplului Macron – spre exemplu, presedintele Frantei avand cu 25 de ani mai putin decat sotia sa. E o dovada clara ca avem capacitatea de a judeca superficial, de a nu vedea padurea din cauza copacilor”, a declarat Ionita.

Sursa citata mai mentioneaza faptul ca „altele au fost problemele pe care Congresul PSD le-a scos la suprafata”, enumerand „lipsa de solutii la criza generata de guvernarea actualei coalitii, incercarea de a mima solidaritatea intr-un partid al carui membri nici macar nu s-au mai obosit sa ramana in sala sa afle rezultatele votului dat pentru alegerea structurilor de conducere, demagogia unui lider care, prefacandu-se ca nu vede dezastrul economic si social spre care ne indreptam, vorbeste despre proiecte realizabile in 2040.”

„Nu ma intereseaza iubita dlui Dragnea, decat in masura in care Romania de maine ar trebui sa fie o tara cu valori europene, deschisa – in egala masura – atat pentru aceasta tanara domnisoara, cat si pentru copiii nostri”, a conchis deputatul PNL.

Comentarii