stiri Braila – debraila.ro

INCONSTIENTA | Un brailean aflat in izolare a dat o PETRECERE udata cu alcool | Cinci barbati au ajuns in izolare, iar petrecaretul-sef, in carantina | S-a lasat cu amenzi si dosar penal!

Inconstienta greu de descris in cuvinte la Ianca, unde un barbat aflat in izolare la domiciliu a dat o petrecere in toata regula. Politistii au aflat despre situatie pe 30 martie, sesizandu-se din oficiu.

Se pare ca braileanul de 40 de ani si-a chemat, in seara zilei de 29 martie, in jurul orei 21:00, cinci amici la domiciliu, toti cu varste cuprinse intre 26 si 47 de ani, unde ar fi ascultat muzica si ar fi consumat bauturi alcoolice.

Oamenii legii au informat Directia de Sanatate Publica, urmand ca față de cei 5 barbati sa se ia masura izolarii la domiciliu. Totodata, petrecaretii au fost sanctionati contraventional, alegandu-se fiecare cu o amenda de 5.000 de lei pentru incalcarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 3.

Totodata, politistii au intocmit dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, iar barbatul de 40 de ani, cel aflat in izolare la domiciliu, a fost condus intr-un centru de carantina, unde va ramane 14 zile.

Comentarii