stiri Braila – debraila.ro

INCENDIUL de pe Rm. Sarat | PAGUBE URIASE: Au ars mai multe masini aduse la reparat, anvelope, laptopuri | Proprietarul atelierului auto a avut nevoie de ingrijiri medicale

Mai bine de doua ore s-au luptat pompierii cu flacarile care au cuprins, marti, in jurul pranzului, un atelier auto de pe Soseaua Ramnicu-Sarat. Pagubele sunt uriase, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea”.

Nu mai putin de cinci autospeciale cu apa si spuma au intervenit la fata locului, dar si un echipaj SMURD, care i-a acordat ingrijiri medicale proprietarului atelierului. Barbatul a suferit un atac de panica atunci cand a vazut cum incendiul ii distruge afacerea.

Flacarile au cuprins sapte autoturisme care se aflau la reparat in hala, o alta masina care era parcata in fata constructiei, aproximativ 20 de anvelope, scule si utilaje pentru reparatii auto, calculatoare si bidoane cu vopsea. Totodata, focul a ajuns si la un atelier de electronica industriala din vecinatate, unde s-au facut scrum 3 laptopuri, 5 imprimante, electrocasnice, dar si documente.

In hala de unde a pornit focul se aflau si trei tuburi de oxigen, insa erau goale din spusele proprietarului atelierului auto.

Pompierii au stabilit ca incendiul a avut drept cauza folosirea aparaturii de sudura fara respectarea normelor privind prevenirea si stingerea incendiilor, dar si observarea tarzie a flacarilor.

Comentarii