stiri Braila – debraila.ro

Trei galateni, printre care si o femeie, au pacalit doua persoane in Braila, furandu-le de sub nas aproape 2 tone de miez de nuca

In ziua de 28 februarie, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 29 si 42 de ani, toti din municipiul Galati, au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a dispus fata de cei trei punerea in miscare a actiunii penale si masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Politistii braileni au probat ca, la datele de 17 si 23 februarie, galatenii, impreuna cu alti doi barbati neidentificati pana in prezent, ar fi indus in eroare doua persoane, de 23 si, respectiv, 41 de ani, din judetele Vrancea si Bacau, determinandu-le sa le dea cantitatea totala de 1.840 kg miez de nuca, fara sa le achite contravaloarea de 47.500 de lei.

In zilele mentionate, in urma postarii pe internet de catre victime a unor anunturi prin care vindeau miez de nuca, suspectii ar fi luat legatura telefonica cu acestea si ar fi stabilit impreuna sa se intalneasca pe raza municipiului Braila, pentru a intra in posesia marfii.

Dupa ce ar fi incarcat miezul de nuca intr-o autoutilitara, galatenii le-ar fi propus victimelor sa mearga la un bancomat, pentru a plati, iar in momentul in care au ajuns acolo, profitand de neatentia lor, au fugit din zona, demarand in viteza.

Cei trei suspecti au fost depistati, in ziua de 27 februarie, de catre politistii din Buzau, cand intentionau sa comita fapte similare celor mentionate.

Comentarii