stiri Braila – debraila.ro

“În urmă cu exact 5 ani, Tudose a contribuit decisiv la dezvoltarea Brăilei și a întregii zone” – Felix Stroe, ministrul Transporturilor din perioada semnării podului suspendat peste Dunăre

Senatorul social-democrat Felix Stroe, ministru al Transporturilor în Guvernul condus de politicianul brăilean Mihai Tudose, a publicat, duminică, pe rețelele de socializare, o fotografie-colaj și un mesaj cu referire la podul de la Brăila, cel mai mare proiect de infrastructură din România ultimelor trei decenii.

Stroe, parlamentar de Constanța, a arătat faptul că, prin semnarea contractului pentru podul suspendat, “Mihai Tudose a contribuit decisiv la dezvoltarea Brăilei și a întregii zone”.

Contractul pentru proiectare și execuție a fost semnat cu asocierea italiano-japoneză pe 15 ianuarie 2018, chiar în ultima zi de mandat ca prim-ministru a lui Mihai Tudose, aflat, la acel moment, în conflict deschis cu Liviu Dragnea.

“La 5 ani de la semnarea contractului, lucrările la Podul Suspendat peste Dunăre și a drumurilor de legătură se apropie de finalizare și anul acesta va fi dat în folosință. Am satisfacția lucrului bine făcut (cu adevărat, nu prin vorbe!), când promisiunile sunt transformate în fapte! Sunt mândru că am pus umărul la acest proiect grandios, care s-a materializat, în ciuda piedicilor și a celor care chibițau de pe margine, să nu se facă nimic!”, a mai precizat fostul ministru al Transporturilor.

Comentarii