stiri Braila – debraila.ro

In doua zile, 4 soferi s-au rasturnat cu masina / Doi soferi din Ulmu si Ianca, doi din municipiu

Vineri, la ora 21:45, L. Alexandru, in varsta de 22 de ani, din comuna Ulmu, in timp ce conducea autoturismul pe drumul judetean 203 P, intre Ciresu si Vutureni, a tamponat o caruta nesemnalizata, care se deplasa in aceeasi directie de mers, proiectandu-l in afara parții carosabile.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului atelajului, M.Vasile, de 41 de ani, tot din Ulmu, care fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale.

Sambata, la ora 18:12, P. Mihail, de 28 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, pe drumul national 2B, in afara localitatii Silistraru, din cauza neatentiei in conducere, a patruns pe contrasens si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a soferului si vatamarea corporala usoara a pasagerei din dreapta, M.Liliana, in varsta de 24 de ani, din orasul Ianca, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot sambata, la ora 21:30, P. Mihaela, de 40 de ani, din Ianca, in timp ce conducea autoturismul, pe drumul judetean 212, intre localitatile Spiru Haret si Cuza Voda, nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a femeii, fiind transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02:35, M. Stefanita, in varsta de 26 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, pe drumul national 22, in localitatea Scortaru Vechi, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba la stanga, a acrosat parapetul metalic de protectie si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a soferului, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Comentarii