stiri Braila – debraila.ro

I-a spart capul cu toporul, in Brailita | Agresorul si victima se aflau nejustificat pe strada: cate o amenda de 5.000 de lei pentru fiecare!

Doi braileni, ambii de 37 de ani, au fost implicati, vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17:20, intr-un conflict vervbal care, in scurt timp, a degenerat. Altercatia sfarsita la Urgente s-a produs, potrivit unor surse, la intersectia strazilor Cezar Petrescu si Nicopole, in cartierul Brailita.

Unul dintre barbati a pus mana pe un topor si l-a lovit in zona capului pe celalalt, victima fiind transportata la Unitatea de Primiri Urgente.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violente, dar si cu o amenda de 1.000 de lei pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 (n.r. ordinea si linistea publica).

Mai mult decat atat, oamenii legii au constatat, in urma verificarilor, ca ambii braileni se aflau nejustificat pe strada, nerespectand prevederile Ordonantei Militare nr. 3. Astfel, cei doi s-au ales, fiecare, cu o amenda de 5.000 de lei.

Comentarii