stiri Braila – debraila.ro

I-a furat masina unui prieten, luandu-i cheia din casa, in timpul unei vizite / Politistii l-au prins in trafic

Luni, 4 iulie, in jurul orei 20:30, Politia a fost sesizata, prin apel 112, de catre un brailean, in varsta de 38 de ani, cu privire la faptul ca un prieten i-a sustras autoturismul ce s-a aflat parcat pe strada Pietatii.

In urma cercetarilor facute la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, in sensul ca un barbat de 28 de ani, in urma unei vizite facute reclamantului, i-ar fi furat masina, folosindu-se de cheia originala, pe care ar fi sustras-o anterior de la domiciliu acestuia.

Politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au depistat autoturismul in trafic, la volan fiind identificat prietenul braileanului.

Soferul de ocazie a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,75 mg./l, si i-au fost recoltate probe biologice de sange.

Autoturismul a fost predat proprietarului fara avarii si fara piese sau subansamble lipsa.

Pe numele hotului s-a intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat in scop de folosinta, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

Comentarii