stiri Braila – debraila.ro

GERUL ii tine acasa pe elevii braileni | Temperaturi minime de pana la -22 grade

Codul portocaliu de ger, avertizare meteo care va expira pe 1 martie, a inchis toate cresele, gradinitele, scolile si liceele brailene, decizia fiind luata, luni, in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Marti si miercuri, 27 si 28 februarie, elevii vor sta acasa, urmand ca orele pierdute sa fie recuperate dupa un calendar stabilit la nivelul fiecarei unitati de invatamant.

Pana pe 1 martie, la ora 10:00, temperaturile maxime vor fi frecvent intre -12 si -8 grade, cele minime se vor incadra, in general, intre -22 si -12 grade, iar rafalele vantului vor accentua senzatia de frig

„S-a hotarat ca la nivelul judetului Braila sa fie suspendate cursurile scolare, in toate institutiile de invatamant din judetul Braila, in perioada 27 – 28 februarie”, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea”.

Miercuri, 28 februarie, tinand cont de evolutia vremii, autoritatile, tot intr-o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, vor analiza daca se impune prelungirea masurii.  

Comentarii