stiri Braila – debraila.ro

Furt la Faurei-Sat | Au plecat cu un moped si o pompa de apa, dar au fost prinsi de politisti dupa doar cateva minute

In seara zilei de 9 octombrie, oamenii legii i-au depistat in flagrant pe doi tineri, banuiti ca i-ar fi furat mopedul si o pompa de apa unui localnic din satul Faurei-Sat, comuna Surdila Greci.

Astfel, in jurul orei 19:00, politisti din cadrul Politiei Faurei au fost sesizati, prin apel 112, de catre un barbat de 31 de ani, din Faurei-Sat, cu privire la faptul ca doua persoane i-au sustras mopedul si o pompa de apa, care se afla pe portbagajul vehiculului.

La scurt timp, politistii au observat in trafic un moped asemanator cu cel descris de braileanul care le-a cerut ajutorul, procedand la urmarirea acestuia pana in localitatea buzoiana Vizireni, la granita dintre cele doua judete, unde a fost oprit.

Pe moped se aflau doi tineri, unul din Faurei-Sat, in varsta de 20 de ani, si unul de 29 de ani, din judetul Calarasi, care a si condus mopedul.

In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat ca barbatul din Calarasi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decat atat, dupa testarea cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,37 mg/l.

Prejudiciul a fost recuperat de politisti, iar in cauză se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si conducerea unui vehicul fara permis.

Comentarii