stiri Braila – debraila.ro

FOTO&VIDEO | Masina unei brailence a ajuns in Dunare: A uitat sa traga frana de mana!

O zi frumoasa de plaja, pe malul Dunarii, s-a transformat intr-una de cosmar pentru o braileanca de 33 de ani, din localitatea Valea Canepii. Masina femeii a ajuns, duminica, in jurul orei 17:30, in fluviu, la fata locului deplasandu-se echipaje ale Politiei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea”.

Soferita din localitatea Valea Canepii a parcat autoturismul perpendicular pe linia malului, in spatele „Laminorul”, in ciuda faptului ca se afla pe un teren in panta. Mai mult decat atat, a uitat sa traga frana de mana, iar, la un moment dat, masina a luat-o la vale, oprindu-se in apa, la aproximativ 10 metri de mal.

In cele din urma , dupa aproximativ o ora si jumatate de la producerea incidentului, lucratorii ISU „Dunarea” au scos AUDI-ul Break din Dunare, cu ajutorul unei sufe si a unui camion. Un scafandru a intrat in apa pentru a lega autoturismul.

Pe retelele de socializare, patania tinerei a starnit sute de comentarii pe retelele de socializare, majoritatea haioase. Cei mai multi internauti au facut trimitere la o reclama TV, in care o femeie era intrebata telefonic de sot unde se afla. Femeia ii raspunde ca a dus masina la spalatorie, ascunzandu-i astfel ca autoturismul a cazut intr-un lac.

Comentarii